A papagájom mostanában hullajtja a tollát. Nem baj ez, egy 1 éves barabandnál?(Többi lent)
A fiú, baraband papagájom mostanában elkezdte hullajtani a tollát. Egyáltalán nem olyan durva a helyzet, csupán a narancssárgább faroktollait, és néhány hosszú tollát ejtette egyenlőre ki. Most lett nemrég egy éves, szóval elképzelhető hogy csupán vedlik, (nem tudom mi erre a megfelelő szó) de nem tudom mi ez, mert ha jól tudom, a papagájok csak egyszer vedlenek, ez nagyjából abban az időszakban van, amikor haza lehet vinni őket. (Elvileg meg van szabva az az idő, hogy a tenyészetektől hány hónaposan lehet elvinni a kisállatot.) Eléggé aggódok érte.
Ami azt illeti, egyébként minden normális vele kapcsolatban. Rendesen eszik-iszik, egy lábon pihen és alszik, széklete is teljesen normális.
Nagyon remélem, hogy ez csak egy vedlési időszak, amikor kicseréli a tollait, és semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!