Milyen papagájt vegyek?
Mostanába nagyon szemezgetek a papagájokkal mivel elég intelligensnek és aranyosaknak tűnnek és szeretnék egyet.
Olyat keresek ami intelligens,beszédes,közepes méretű és szeret bohóckodni.Még csak 15vagyok de a félretett pénzemből ugy gondolom képes lennék eltartani akár kettőt is ha nagyon szociális fajta.Szóval kérlek segítsetek
Szerintem az Arara a legszebb,de lehet,hogy az túl ritka,vagy esezleg védett és nem biztos,hogy otthon lehet tartani.
De ki tudja...hátha....
Gondolom 15 évesen nem vet fel a pénz. Hullámos, vagy nimfa papagáj jöhet szóba.
Nemcsak a papagáj kerül pénzbe tágas kalitka, etető, itató, játékok, takarító eszközök is.
Takarítás lesz a madár után. A hullámos papagáj hajlamos szétköpködni a köleshéjat. A szobában röpködni kiengedett madár menet közben is pottyant amit a szárnycsapás szele a leglehetetlenebb helyekre csap oda.
#2 Válaszadó! Kezdőnek ara-papagájt?
Láttam egy madár kiállításon egy ara ujjnyi vastag fenyőlécet roppantott szét csőrével unalmában.
Megesik néha, hogy a madár jól belecsíp a gazdiba, ha valami nem tetszik neki.
Egy hullámosnál még nem veszélyes, legfeljebb felordít a gazdi. De egy nagy madár ajaj ..
#6 papagájok lázadása XD.
Egyébként én úgy hallotam hogy egyes egyedek spontán csípnek. Igaz ez? Engem nem szoktak megcsípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!