Meg bántam, hogy megvettem a papagájomat. Mit tegyek?
Facebook csoportot keress. Pl
Nagyon sokan kérdezik itt, hol vehetnének tukánt, hóbaglyot, amazont, pingvint, kakadut, sast....papagájt. Már a kérdésből kb.meg lehet állapítani, hogy a kérdező mennyire komoly ember.
Eleve, aki gyakorin kérdezget ahelyett, hogy legalább a google-be keresgélne vagy szakirodalmat olvasna, azt nem tartom állattartásra alkalmasnak.
Az állattal foglalkozni kell. Azt még valahogy felfogják, hogy a kutyának pisilnie kell, meg a macskának alom, de a madarakra úgy tekintenek, mint egy dísztárgyra. Hát NEM, tévedés. Talán nagyobb a társaság-igényük, mint egy kutyának. 70%-ban egy számukra nem megfelelő kis kalitkában sorvadnak, tolltépkedő depressziós, vitaminhiányos idegroncsokká válnak a gazdáik miatt.
Légyszíves minél hamarabb hirdesd meg a csoportokban amit linkeltem, biztos vannak mások is de most ezeket találtam, és tanulj a leckéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!