Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Segítség! Már 4 hónapja...

Segítség! Már 4 hónapja tanítoma a hullámos papagájomat beszélni, de most sem tud! Csinálni kell valami a nyelvével? (hím amúgy)

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egyszere csak 1 szot mondogas neki és majd mikor azt megtanulja akkor jöhet egy következö szo
2010. szept. 5. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
grat,hogy megtanítottad! :D az enyém még mindig nem tud :S csak csipog egész álló naaap xD
2010. szept. 10. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem hanyagold, az én hullámosom túl jól megtanult hangot utánozni, és állandóan dumált:(

Még éjszaka is. Egy ideig vicces, de amikor pl. nyugit és csöndet akartam...végül emiatt ajándékoztam el egy tenyésztőnek. Azt mondta sokáig ott is hallani lehetett, ahogy ő "beszél" de idővel visszatért a csipogásra:)

2010. szept. 15. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
enyém még mindig nem beszél ..bár már ma majdnem kimondta hogy szia..úgyhogy szerintem nincs sok hátra:)
2011. júl. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!