Elég a csirkeháló jellegű dolog vagy vastagabb kell nimfa papagájnak?
Figyelt kérdés
Nimfának csinálok kalitkát. A kérdés az lenne hogy elég a csirkeháló vagy azt szétszedi? Vastagabb kellene? Mit ajánlotok?2010. aug. 22. 21:08
1/10 anonim válasza:
A CSIRKEHÁLÓ A CSIRKÉNEK VALÓ! Nekem nimfa-papagáj háló kell. Istenem... -.-"
2/10 anonim válasza:
nekem is volt csirkehálósban de tény, hogy az nem az igazi, nem elég merev, meg csúnya is. de egyszerű vasboltokban is léteznek ilyen rácsok nem kell spéci helyen sokszorosáért megvenni
3/10 anonim válasza:
Kalitkát,ami papagájnak készült.
4/10 A kérdező kommentje:
Csirkeháló jellegűt mondtam,,, nem azt. Nyilván én is szebbet akarok. A kérdés a háló vastagságára utalt...nem a formájára.
2010. aug. 22. 21:48
5/10 A kérdező kommentje:
Jha és aki a kalitkát írta.... légyszi vegyél 30ezerért egy 50x70x30as kalitkát. Köszi!
2010. aug. 22. 21:51
7/10 anonim válasza:
A kérdésedre abszolút igennel válaszolok. Nekünk is van nimfapapagájunk. Többis. Tenyésztettünk egy időben, és csirkehálóban tartjuk. Néha a maradék halász hálót is hozzá fonjuk, de legtöbbször csaka csirke marad a hentesboltból. Sok szerencsét hozzá.
8/10 A kérdező kommentje:
Végre értelmes válaszok. Köszönöm. Amugy már vettem ilyen madárhálót. Kicsit vastagabb mint a csirkeháló és szép is.
2010. aug. 26. 09:36
9/10 anonim válasza:
A csirkeháló szar és balesetveszélyes, és ki is tudnak jönni, vastagabbat vegyél
10/10 anonim válasza:
különféle üzletekben lehet kapni kis rácsu drot ami jo biztos abol csiáld meg mert a csirkehálod szét szedi 1 nap alat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!