Csak gubbasztanak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szomszédom elutazott pár napra, és rám bizta kék-feher papagájait. De egész nap csak ül a pár csendben, gubbasztanak. Ez normális? Aggódom, hogy szomorúak. Mit tehetek?2021. ápr. 29. 14:09
1/9 A kérdező kommentje:
Kutyám van, madaram még sosem volt.
2021. ápr. 29. 14:10
2/9 anonim válasza:
Talán epekednek a fjordok után. A norvég kék(-fehér) már csak ilyen...
3/9 anonim válasza:
Gondolom, nem ismernek, ezért nem mozognak, ha ott vagy.
Ha meg netán a maradakat vitte át hozzád kalickástól, akkor meg még inkább nem érzik magukat otthon.
Ha esznek rendesen, akkor nincs gond.
4/9 anonim válasza:
Igen, ez normális, úgy évente egyszer van egy időszak, ilyenkor tisztítják a szervezetüket, a természetben is csoportosan csinálják, ilyenkor annyit nem mozognak. Ez az időszak pár nap, max 2 hét. A szervezet tisztítás alatt ne azt értsd, hogy összecsinálnak mindent, csak ilyenkor egészséges anyagokat termel a szervezetük
5/9 anonim válasza:
Amikor, nekünk volt papagájunk régebben, akkor a tenyésztő (remélem a madaraknál is így nevezik), azt mondta, hogy a papagájoknál fontos az, hogy ha hosszabb távra megy el a gazdi, akkor jobban igényli a gondozás, esetleg tv-t ha bekapcsolsz nekik, hogy ne érezzék magukat egyedül az esetleg segíthet, azt is mondta nekünk, hogy ilyenkor jobban hajlamosabbak lehet a papagáj a depresszióra, ami a kérdésedben is van. Egy próbát szerintem megér, ha ki próbálod a tv-s módszert.
6/9 anonim válasza:
Az összes előttem lévő válaszolónak igaza van, lehet a hiány, és az az időszak amiről a 4# beszél
7/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget.
Nálam vannak a madarak. Bekapcsoltam nekik papagáj hangokat, egyből megjött a hangjuk.
Ezt is nagyon szeretik
2021. ápr. 29. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!