Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mekkora egy négy hónapos csirke?

Mekkora egy négy hónapos csirke?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 00:07
 1/6 anonim válasza:
Az már nem csirke, hanem tyúk vagy kakas!:-)) Súlyra? Változó! 8 hetesen kb. 1,3-1,7 kg.
2010. aug. 20. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad meg, hogy táppal etetik vagy kukorica darával.

Nekem a 8 hetes csirke még erős csontozattal sincs 1,5-2 kg.

Megpucolva kb 1kg.

2010. aug. 20. 08:04
 3/6 A kérdező kommentje:
gabona és ételmaradékkal van etetve.Csak azért kérdem mert valaki tartott nekem csirkéket és az az érzésem hogy nagyon átvágtak.Én adtam pénzt gabonára és mégis túl kicsinek tűnnek szerintem már tyúkok kéne legyenek.
2010. szept. 4. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Házi csirkékről van szó.Nem voltak táppal etetve.
2010. szept. 4. 13:02
 5/6 anonim válasza:
Mennyiért adta? Pontosan miért és mennyit fizettél? A tápos csirke jobban nő, nagyobb lesz. A darán nevelt pedig sokkal szebb és az izét nem lehet a táposhoz hasonlítani. Méretre nem lesz akkora. De ez sok mástól is függ. Milyen fajta a csirke, milyen helyen van tartva, mit evett stb. Igazán akor látszik, ha levágod.
2010. szept. 5. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy ezek már más generáció csirke mert csak 2 öklömnyiek azt mondja csak ekkorák lettek.Szerintem ezek nem azok a csirkék.Elég sok darát vettem nekik.A csirkéket is én vettem naposcsibeként és azt beszéltük meg hogy mivel nekem nincs most hova tenni(nincs ketrec) akkor neveli ö és én megveszem nekik a darát.Mire meglett a tyúkketrecem addigra azt mondta hogy csak ekkorára nőttek ö nem tehet róla.Én meg arra számítottam hogy őszire már tojni fognak.
2010. szept. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!