Miért halt meg a nimfám?

Ez egy élettapasztalat. Megtanultam, ha valamim elromlik, tönkremegy, meghal, elgondolkodom, mindent jól csináltam? Biztos? Hol ronthattam el? (ÉS ESETLEG LEGKÖZELEBB NEM ESEK UGYAN ABBA A HIBÁBA)
De te nem ezt látod. Te csak adsz egy számodra eza válasz nem hasznost, mert nem sírok veled, nem nyugtatgatlak, hogy biztosan nem te voltál a hibás, nem veregetem a hátadat. Az élet sem fogja, legfeljebb anyukád, fel kell nőni. És mártírszöveget írsz, hogy mások tiltakozzanak-nem nem, te mindent jól csináltál, a madár volt a hülye!
Ha nem lenne mögöttem 20-25 évnyi madaras és élet-tapasztalat, valószínüleg én is csak prünnyögnék hogy szegény kicsi fejed.
Sz@rok abba bele, hogy megvigasztalsz e vagy sem. Engem az oka erdekel.
Nem kertem senkitől sajnalast, ezt te látod bele, mert valami fura perverziod.

Khm, kedves #6!
Amennyiben valóban 20-25 évnyi madarászás van mögötted, tudnod kéne, hogy a papagájok préda állatok és sokszor már késő segíteni rajtuk. Bizonyára találkoztál te is hirtelen eltávozott madárral, tehát még véletlenül sem írnál ilyen hülyeséget. Ha a kérdező vétett volna bármit is, lett volna előjele. Akár mérgezés, akár tojáselakadás, akár máj vagy vese elégtelenség. A szívinfarktust viszont nem lehet előre látni, nem utalhat rá semmi, hirtelen történik és már nincs mit tenni. Ezzel sem vagy tisztában madárszakértő professzor?! Én szégyenlem magam a helyedben! Hogy a francba beszélhetsz így a kérdezővel? Gondolod, ha nem érdekelte volna a madár, akkor felteszi a kérdést?! Szégyen vagy!

8, köszi az empatiad.
Én csak azt remélem, hogy semmi nem fájt neki és gyors halála volt, nem szenvedett sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!