Találtam egy döglött vörös vércsét a kertemben. Mit tegyek?
50k Magyarországon, mert védett. De nem én öltem meg. Mit csináljak vele?
Ilyenkor nem lehet eladni ilyen állatkitömő embernek vagy bármi? Esetleg nem veszik meg?
Tudod, erről eszembe jut egy sztori. Egy bizonyos nemzetiségnek az országban munkát próbáltak biztosítani a semmiből, így felajánlották: minden szál parlagfűért x forintot kapnak.
Na és mit gondolsz, mit csináltak? Elmentek parlagfüvet szedni?
NEM. Elkezdték termeszteni!
Pénzt csinálni mindenből, a hullákból is. Elég beteg gondolat, gondolj az 1950-es évekbeli mosószappanokra emberi zsíradékból.
Látok egy halott madarat, és mi jut eszembe: kaphatok érte pénzt? Ha drága éltében akkor biztos holtában is az! Tényleg elképesztő agyad van basszus..
Írj az MME-nek jobbat nem tudok. Valószínüleg azt mondják majd, temesd el..
21-es ne legyél már ekkora próféta.. Ha a kertedbe esne egy gyémánt kettétörve te is kib@szarintanád a kukába, vagy megpróbálnád megjavíttatni? :D Az álszentség határtalan.
És nem egy verebet akarok eladni..
Ide skubizz, ez a galamb meg 200k!
Dobj be párat meg egy varjút is a frigóba a vércse-izé mellé :D
Ha a kertembe esne egy élőlény, akkor megpróbálnám "megjavítani" a.k.a. állatorvoshoz rohanok vele, vagy eltemetném ha már halott. Nincsenek nekrofil hajlamaim..
Ha gyémánt esne a kertembe, normális, hogy kussolnék róla, amíg valaki meg nem kérdezi. A különbség a gyémánt meg egy tetem között szerintem elég sok embernek nyilvánvaló, nem fogom elmagyarázni.
Egyszer egy katicabogaras labda esett a kertembe, és képzeld, még azt sem adtam el, pedig nem keresték!
Komolyan, kicsit nézz már magadba! Egy halott élőlényről is a pénz jut eszedbe! Ki fogja megvenni? A múzeumok be vannak zárva, az iskolák online.. Lehet, hogy egy kitömött állat árára kerestél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!