Tyúk es tojó hibrid.
Nincs vele jó tapasztalatom hajlamosak megenni a tojást es többi tyúkot is raszoktatni.
Ha megveszed es szabadon tartod a tollak visszanőlnek rajta helyre jön, vettem egyszer olyan tyukot amin mar csak a szárnyán volt toll de a szabad tartás rendbe hozta.
Én nem vennem meg mert nem szeretem a tojó hibridet kevesebb ideig is él mint egy sima parlagi tyúk.
1400 lett volna darabja, de arról szó sem volt, hogy ilyen állapotban lesznek, meg tényleg nagy tarajuk volt a mieinkhez képest, úgy tűnt bizonytalan helyről nem megbízható ember hozta őket, szóval nem mertünk belemenni.
Most azt se tudom, mi legyen, van valami a megmentésben is, de nem is kellene támogatni az ilyesmit, meg úgy alapból hülyén jön ki, hogy nem hittük el, hogy tyúkok..
na 1400-ért átverés
ezeket a gyárból 300-500-ért, háztól 500-800-ért szokták árulni
Volt egy ilyen játék anno :D
Valami gazzal kellett " játszani" tyúk vagy kakas? És lehúztad aztán ahogy állt az volt a kakas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!