Fürj vagy hagyományos tyúk tartás "éri meg" jobban?
Figyelt kérdés
Melyiknek mekkora hely kell, mennyit és mit esznek, melyik tojik jobban stb?
Tapasztalatok?
2021. febr. 21. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Tyúk
Fürj
15 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
Melyiknek mekkora hely kell, mennyit és mit esznek, melyik tojik jobban stb?
2021. febr. 21. 10:34
3/9 anonim válasza:
Figyelj a fürj tojás az olyan pici hogy 5 tesz ki egy tyúk tojást. Most akkor gondolhatod. Szerintem tojás és hús szempontjából is a tyúk. A fürj problémásabb mert repül, meg nagyon kis lyukú háló kell mert bármi bemegy lefojtja olyan pici
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, de kb 5* olyan pici is, mint a tyúk. 5* kevesebbet is eszik, nem? Akkor tojás szempontjából ugyanaz, nem?
Plusz a fürj tojása és húsa is egészségesebb, úgy tudom.
Oké, a helyük nagyobb figyelmet igényel, az hátrány.
Esetleg kettő között: törpetyúk? 🙂
2021. febr. 21. 13:18
5/9 anonim válasza:
Tyuxi szerintem. Fürj az csak azért jó, mert amúgy nagyon jópofák
6/9 anonim válasza:
a fürjeket egymás alatt több fiókszerűségben is lehet tartani ha nem akarjuk figyelembe venni az ő érdeküket, szóval ha kevés a hely akk fürj
7/9 anonim válasza:
Mi egy fürjet tartottunk, lakásban! Mint egy kis házikedvencet, szupercuki, a legjobb kis állatka, sétálós madárka, kedves barátságos, szagtalan. Nagyon szerettük.
9/9 anonim válasza:
Igen! (7-es vagyok) szobafürj volt. Volt egy ketrece de sokszor kivettük, sokat tudnék mesélni róla! Ő az, nézd : [link]
aztán sajnos elfelejtettük a jelszót a profilhoz ezért nem töltöttünk többet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!