A madarak hideg vagy melegvérü állatok ?
Off 10: szerintem pedig ennek a jelenségnek a neve butaság, de akkora, hogy neki lehet támaszkodni.
10 éves koromban én is összetévesztettem, hogy Ausztria meg Ausztrália, de akkor szerencsére nem volt internet, hanem kinyitottam az atlaszt és egyszerűen megnéztem.
Tudom, hogy ez egy nagyon absztrakt, ókori származású, megközelíthetetlen, idegenszerű folyamat a mai gyerekek számára, de azért melegen ajánlom, hogy hasonlóan járjanak el.
A dinoszauruszok sem voltak hidegvérűek, legalább is több mint valószínű ,hogy meleg vagy részben melegvérűek voltak. A hidegvérű-gyíkszerű-lomha dinók egy igen régi s meghaladott elképzelés róluk.
És ezek közül melyik dinoszaurusz? Relatív közel állnak hozzuk rokonságban a többi hüllőhöz képest, legalább is a krokodilok, de nem dinoszauruszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!