Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ha egy hattyú támad és nyakáná...

Ha egy hattyú támad és nyakánál kapja el az ember, akkor meg lehet úszni sérülés nélkül?

Figyelt kérdés
Elég agresszív madár.

2020. okt. 23. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Verekedtem már hattyúval. Csípni szokott meg ütni. A csípés semmi, alig érzed meg. Viszont a szárnyaival jó nagyot oda tud baszni, bár csonttörést vagy komolyabbatazért nem valószínű hogy tud okozni
2020. okt. 24. 08:03
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Persze,a hattyú megölte a gondozóját.....
2020. okt. 24. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Egy hattyú kiirtott egy halászfalut...

Na jó, nem irtotta ki, meg oké, nem halászfalu volt és nem is hattyú, de a többi igaz.

2020. okt. 24. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

A hattyú, ha költési időszak van akkor gondolkodás nélkül támad. Az ilyen támadásoknál véraláfutást, zúzódást, sőt akár csonttörést is okozhat.

Nem igazán érdemes őt b*szt@tni, mert komoly sérülést okozhat.

Engem gyerekkoromban megtámadott egy hattyú (nyáron egy strandon), és szerencsém volt, hogy csak kisebb sebekkel megúsztam.

A nyakát meg hiába kapod el, mert rúg, csapkod, és elég erős ahhoz, hogy kihúzza a nyakát. Inkább nézegesd távolról, tartsd meg a tisztes távolságot.

2020. okt. 24. 08:46
 15/17 anonim ***** válasza:
11%
#4-es vagyok, Balatonpart tele van szelíd hattyúkkal, ami közel megy az emberhez meg azt akarja, hogy etessék. Olyan harapott meg
2020. okt. 24. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Különben szerintem elszaladni érdemes előle, mert nagyon rövidek a lábai.:)

Egyszer a Velencei-tónál a Szabadstrandon kijött egy csapat hattyú, akiket etettek a strandolók és felegyenesedtek, kitárták a szárnyaikat és kiabáltak és szaladtak utánunk, fél méterrel magasabbak voltak nálunk, de hát nem tudtak olyan gyorsan szaladni, hogy komoly veszélyt jelenthessenek ránk.

Nem csíptek meg senkit, csak aki nyúlkált feléjük.

De a feje alatt a nyakát azt nem értem volna se fel, se át.

2020. okt. 25. 02:04
 17/17 anonim ***** válasza:
En ezt sose értem, hogy nem bír megölni meg nem valószínű hogy törést okoz. Hat én jobban félnék attól, hogy a szemem kiveri pl.
2020. okt. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!