Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A madarak tudnak szeretni?

A madarak tudnak szeretni?

Figyelt kérdés

Akár embert akár másik állatot.

Egy kakas például egyként szereti az összes tyúkot vagy mindegyikben szeret valamit??

Vagy csak egy max 2-3 kedvence van a többi tyúk meg csak úgy van??

2010. aug. 8. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem tudnak szeretni, bár hogy mekkora az érzelmi intelligenciájuk, fajtától is függ

én a papagájomból tudok kiindulni, aki nagyon szeretett, ha elmentem egy hétre nyaralni, anyukám mondta, hogy sokat csipogott utánam, hazaértem meg volt sértődve :) sokszor szabadon repkedett a lakásban és szinte mindig az én vállamon ült. Volt egy szomszédasszony, őt meg ki nem állhatta, elég sipítozós hangja volt, ha átjött, bedugta a fejét a csengőbe és addig úgy volt, amíg el nem ment.

A madarakhoz is, mint minden állathoz, nagyon sok türelem és törődés kell, meghozza a gyümölcsét

2010. aug. 8. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:

ezen jót nevettem:) aranyos.

amúgy nem, kicsi az agyuk, és ösztönlények

2010. aug. 8. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is papagájom van, és egyszerűen imád rajtam csüngeni. :) Nagyimnak meg az egyik tyúkját a többi tyúk mindig megveri, ezért ő egész nap az udvarban bóklászik, és követi nagyimat, leül elé, és várja hogy felvegye, megsimogassa. :D
2010. aug. 9. 00:16
 4/6 anonim válasza:
Bennem a madarak ha jól hiszem csak a kaját szeretik amit adok nekik, vagy éppen ők lopják ki a kezemből. Múltkor egy verébbel elég csúnyán összerúgtuk a port!
2010. aug. 9. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz,hogy kicsi az agyuk,de ettől függetlenül nagyon okosak. Én most olvastam el Irene Peppenberg könyvét,Alex meg én a címe.Egy jákó papagájjal végzett kutatásokat. Az ő IQ-ja 1 5 éves gyerek IQ-jának felel meg.Mondanom se kell,hogy végig bőgtem a könyvet! :)Tudott összeadni,színeket megkülönböztetni,és nagyon szeretni!
2010. aug. 10. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nimfapapagáj nagyon néha már túlzottan is -_-
2010. aug. 13. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!