Hosszúkás, sötét színű bogár a papagájomban. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég vettem észre egy hosszúkás alakú és sötét színű bogarat vannak madaramban, ami gyorsan futott és bújt meg a papagáj tollában amint megláttam. Tolltetű lenne? Vagy valami más? És hogyan tudnám kiírtani, amennyiben több is feltűnne?2020. szept. 14. 21:17
1/11 anonim válasza:
Szerintem állatorvosi kellene kérdezned...
3/11 A kérdező kommentje:
Szívesen megtenném, az lenne az első ha elérhető lenne számomra. Sajnos külföldön élek és itt nem foglalkoznak madarakkal.
2020. szept. 14. 21:48
4/11 anonim válasza:
Hol laksz?
Lehet akár atka is, vagy tetű, vagy bármi.
Ha nagyon nincs doki (amit nehezen hiszek, hacsak nem a Gáza övezetben vagy pl) akkor van a redditen az askvet, oda tedd ki, ott állatorvos fog válaszolni, ha van ideje
5/11 anonim válasza:
Fekete Afrikában vagy? Egzotikus állatorvosi rendelő valóban nincs minden sarkon de olyan nincs hogy sehol se foglalkoznak madarakkal.
6/11 anonim válasza:
Legalább az országot írd le.
Romániában foglalkoznak.
A tolltetű nem kéne sötét színű legyen. Ez inkább vérszívó lesz, amitől sürgősen meg kellene szabadulni.
Állatpatika sincs?
7/11 A kérdező kommentje:
Szerbiában élek. Állatpatikába ma megyek el. Ma reggel további példányokat találtam a madár farok tollaiban. Erősen kapaszkodnak, többszörös próbálkozásra sem tudtam egyet sem kiszedni.
2020. szept. 15. 07:58
9/11 A kérdező kommentje:
Amint haza érek küldök képet. Patikában most adtak ellenük sprét(nem vagyok benne biztos hogy ez a magyar megfelelő rá:D).
2020. szept. 15. 09:46
10/11 anonim válasza:
Ha nem megfelelő elpusztulhat a madár!
Mit kaptál?
Hortobágyon insecticid 2000-t alkalmaznak.
Én kisfecskéből úgy szedtem ki a tetveket, h.jó melegbe tettem, alatta egy flakon melegvíz, vattába bugyoláltam és vmiért kimásztak a tetvek amiket utána egyenként klóros vízbe folytottam.
De ez nem elég, a serkék is el kellene pusztuljanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!