1. Milyen játékokat nézzek a hullámos papagájomnak amit tényleg szeretnek ezek a típusú papagájok? 2. Illetve hogy milyen eledelt szeretnek a legjobban, összetevőkre gondolok. Vagy ez egyedfüggő? Például van epres, kiwis táp is, vagy ilyen rúd.
szerintem a játékokhoz (nekem is voltak) csilingelős létraféléket vagy bármit amin van egy kis csengő mert azt imádják az enyém is azt rázohatta:) vagy tükröt vagy hintát meg ilyeneket..
a kajához pedig szerintem hát epres kiwis..:/ nem is hallottam még ilyen papagájkajáról.. de ha mást választanál akkor olyat amiben sok a mag.. köles,zab,szotyi. stb.
és rudat is vehetsz mert az már ilyen kis rágcsálni való.. imádni fogják fölleg a mézeset:) nekem is kb. fél nap alatt elfogyott egy rúd mert annyira imádta:)
Epres, kiwis meg mézes rúd is van, de veszek mind1ikből, így eldől melyik a legjobb :). De ő csak annyit eszik amennyire szüksége van, vagy folyamatosan amíg kaja van előtte?
Néztem egy ilyen csengős játékot is valószínűleg egy olyat kap majd.
előző vagyok...
csak akkor eszik amikor éhes de azt a rudat szerintem akkor is eszi amikor nem: D
de az etetőtálját evés után mindig az ujjaddal vagy valamivel keverd meg mert felül csak a kibontott magok vannak és hogy meg tudja enni az alját is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!