feketerigó fióka
nálunk az összes ilyet megeszik a macskák
Rigófióka. Fészekhagyó, röpképtelenül jön ki a fészekből, a szülők etetik a bokrok alatt, viszik magukkal.
Ha nincs semmi baja és a környéken vannak a szülők, etetik, akkor hagyni kell.
Ha macskaveszély van, akkor lisztkukaccal fel kell nevelni, vagy felhívni az illetékes madármentőket/önkénteseket:
Ha az ember egyedül kísérletezik tanácsot nem kérve, nem fogadva, az általában a madár életébe kerül.
Legközelebb esetleg olvasd el amiket válaszoltunk és add át valaki másnak, aki tudja mit kell tenni.
Védett, eszmei értéke 25000 ft.
Krvára dühös vagyok egy madár értelmetlen halála miatt.
Egyszerűbb beírni a googlebe hogy madárfióka, madármentés, mint itt feltenni egy kérdést, onnan sok hasznos infót lehetett volna kapni. A linken is, amit küldtem, van 1000 telefonszám, egyet kellett volna felhívni tanácsért!
Itatni nem szabad, mert a víz 95%-ban a tüdejébe megy, és elpusztul.
Komolyan, miért kell ennyire b_romnak lenni?
Akkor meg kellett volna osztani ezt az infót is, ezesetben azonnali állatorvosi ellátásban lett volna egyáltalán esélye túlélni. Infúzió, antibiotikum, vitamin, sebtisztítás.
Sajnos sok macskatámadással találkozom, 5-ből 2 ha túléli.
Ha csak annyit írsz ki, hogy megpofoztam egy kisgyereket, akkor az emberek dühbe jönnek, de ha azt is kiírod, hogy az a kisgyerek sósavat próbált önteni a saját kisgyerekedre, akkor mindjárt más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!