Már menni akarnak a fecskék?
Figyelt kérdés
Már második napja összegyűlnek több tízen a házunk előtti villanydróton reggelente. Szerintetek klímaváltozást éreznek, vagy mi lehet velük? Más is tapasztalt ilyet mostanában?2020. júl. 26. 07:53
1/7 anonim válasza:
De jó hogy kérdezted. Nálunk kb. három hete volt ilyen csoportosulás, a teraszra sem lehetett kimenni holott előtte szinte fecskét sem láttam. Pár napra rá vettem észre hogy fészket is raktak az egyik biztonságos használaton kívüli ólba. Szerintem még maradnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Remélem én is, hogy maradnak, ha már nálatok fészket is raktak. Üdv
2020. júl. 26. 08:27
3/7 anonim válasza:
Biztos nem mennek még. Az első költés már kirepült, szerintem csak azok "bandáznak". Nálunk már a második költés is kikelt, még azoknak is meg kell erősödni a költözés előtt. Kb. 1,5-2 hónap múlva mennek el.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a te válaszod is! Úgy tudom, hogy szeptemberben szoktak elmenni, Mària-nap környékén. Csak nyugtalanított ez a csődület.
2020. júl. 26. 08:46
5/7 anonim válasza:
Gyakorolják a repülést!
A fészket ne verjétek le mert csökkent a fecskék száma inkább támogatni kell őket. Azt írták hogy 1 vagy 2 éven belül ha nem figyelünk oda rájuk a rovarok lesznek többen és a fecskék eltűnőben lesznek. Ne hagyjuk.
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok, dehogy verem le a fészket. Örülök hogy "saját" fecskéim vannak. Minden ideális nekik. A kertben van egy nem szokványos egész nagy méretű halastó. Így megfigyelhettem hogy más madarakhoz képest hogyan isznak. Nem leszállnak és tipegve kortyolgatnak, hanem sikló repülésben menet közben isznak. :)
7/7 anonim válasza:
Nem azért írtam csak ha olvassak többen a fecskéknek próbálok segíteni nem vádaskodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!