Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Lisztkukac kirakása fecskéknek...

Lisztkukac kirakása fecskéknek, hogy észre vegyek és még is egyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4000db élő lisztkukacot vettünk, mert a háznál, ahova költöztünk van 8 fecske fészek, hogyan lehetne oda adni nekik, hogy észre vegyek és még is egyek? (olyan magasan van a fészek, hogy még az ablakombol is kéne egy sepru, hogy elerjek a feszekig. Szóval, én nem tudom oda adni nekik csipesszel, ezt azért írtam)

2020. júl. 22. 07:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben én megertem, nem fogom kirakni akkor a lisztkukacokat. Először is írtam, hogy nem tudok a fészek közelébe jutni és nem is akarok bebujni hozzájuk, szóval amit "negyedreszre" írtál ilyen még sem történt volna. Másodszor, amiket írtál nem szeretném, hogy ilyen megtortenjen velük ezért nem is teszem ki. Viszont ez csak, akkor fordulhatna elő, ha én etetnem oket. Szerintem az anyjuk, akkor csak annyit vinne nekik oda, ha kitennem amennyit ő gondolna. Nem az összeset, ha meg is talalna azokat. Lehet nem jól fogalmaztam, NEM ÉN szeretném etetni őket, szimplán segíteni, hogy a lisztkukacokat KITENNI egy helyre, ahol esetleg, ha gondolják vagy meglatjuk, tudnak belőle vinni, enni. Viszont, ha ilyen tuletetes történne így is, akkor semmit sem teszünk ki!
2020. júl. 22. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A természetes szelekcióra szükség van, a természet rendje, ha nem éli túl az összes fióka. Ebbe nem szabad bele szólni.
2020. júl. 22. 11:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat, megfogadjuk oket!
2020. júl. 22. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos a fecskék inkább azzal találkoznak, hogy az emberek leverik a fészkeket és kukába dobják a fiókákat. Nagyon szép gesztus Tőletek a lisztkukac, csak fogalmam nincs, hogyan lehetne észrevetetni velük.

Amíg szép idő van, meleg, addig nincs is miért kitenni. Ha hideg-esős idő jön, akkor magasan egy tálba kellene rakni, valahogy úgy, hogy útközben meglássák őket. A másik gond az, hogy közben kifejlődnek, és tele lesz minden lisztbogárral. A kukacokat hűtőben kell tartani őket, akkor lelassul a növekedésük.

Hogy ne menjen kárba a sok finom kukac, én elvinném egy madármenhelyre, legalább a felét. Ott folyamatosan élelemhiány van, mivel jórészt ők is a saját zsebükből működnek. Én már vittem madármentő családnak megmaradtkukacokat, örültek is neki. Ha megírod helyileg hol van, esetleg megadhatom, kik vannak a közelben-ha vannak.

10#-es, hány madarat neveltél fel? Honnan ez a "szakértelem"? Mármint miért kell baromságokkal leordítani egy kedves ember fejét, hm?

A lisztkukacot a szülőknek rakta volna ki nem gyömöszölte volna a fiókákba, by the way.

2020. júl. 22. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
A szomszéd néni csirkéi szívesen megeszik.
2020. júl. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!