Seregély vészhangjára lenne szükségem. Amikor megfogják, például, és azt a hosszú károgó hangot adja. Honnan lehetne letölteni?
Igen, ez nagyon jó, köszönöm! Már csak az a kérdés, hogy mennyire "nyelvjárásban" visítozik, azaz értik-e a magyar seregélyek. :)
Az első válaszolónak is köszönöm, ott is biztos van jó, ennyi hang közt. Sajnálom, hogy megtalált titeket egy barom lepontozó.
Köszönöm!
Ez nem tudom, seregély-e egyáltalán, ezt a hangot még nem hallottam. A hangszín alapján igen, de nem tudom, mikor használják ezt a jelzést.
Majd kipróbálom mindkettőt telefonról lejátszva, ha rájövök, hogy a Youtube-ról hogy kell leszedni a hangot.
5-re: flvto.biz-en mp3-ban le lehet tölteni a hangot a video URL-címével.
(Vírusirtód legyen készenlétben, mert vírusos oldal lehet)
Köszönöm, sikerült, bár nem volt egyszerű. :)
Letölteni igen, de a Firefox csak HTML-ként akarta elmenteni, a Chrome meg sehogy, de azért mégis jó lett, amikor mappában kértem, és áthelyeztem az Asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!