Kezdőoldal » Állatok » Madarak » SOS!Hogyan ápoljam ezt a madarat?

SOS!Hogyan ápoljam ezt a madarat?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap a kertemben találtam egy rigót aki nekirepült az ablaknak és eltört a szárnya.Ezt úgy láttam meg, hogy azt a szárnyát amivel az ablaknak repült vonszolta, hiába próbált repülni nem tudott.Megfogtam és egy nagy nyúl ketrecébe tettem, de tatámnak volt madara, majd ma megkeresem a kalitkát.Barna tehát tojó.Az állatorvos azt mondta helyrehozza a szárnyát, de csak hétfőn, mert nincs itthon.Ő a környéken az egyetlen állatorvos.A következő állatorvosért 2-3 órát kéne utazni.De mivel vasárnap van nem hiszem,hogy lenne valaki.A mi állatorvosunk pedig már jön holnap haza.Azt mondta, hogyha megcsinálja, amíg teljesen helyre nem jön vigyáznom kell rá.A madár még nem teljesen kifejlett ezt hozzátenném🙂Hogyan ápolhatnám profin?A válaszokat köszönöm!
2020. jún. 21. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Melyik országban/megyében vagy?

Minél frissebb a törés, annál jobban lehet kezelni. Nem tudom, mit gondol az állatorvosod. Lehetséges, hogy tartósan sérült lesz, akkor viszont rád marad, lesz egy háziállatod. Később írok még etetésről stb. Ha magyarországon vagy, szerezz neki lisztkukacot (kisállatkereskedés vagy: [link]

Áss vékony gilisztát, kaphat kevés friss főtt tojást is.

2020. jún. 21. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, tőlem a galambokat is mindig átveszik, pedig azok egyáltalán nem védettek. Annyi, hogy én juttatom el az egyik önkéntesükhöz.

Mivel te szakszerűen nem tudod ellátni, így hívd fel a Hortobágyi Madárkórházat, ők elirányítanak egy önkénteshez!

2020. jún. 22. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A fővárosi állatkertben örömmel fogadtak egy erdei pinty fiókát is. Bevittem, az igaz. A hátsó kapunál vannak az állatmentők.
2020. jún. 23. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!