Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A hullámos papagájom liheg,...

A hullámos papagájom liheg, bágyadt és nem eszik, nem iszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap vágtam le a szárnyát, hogy ne tudjon elszökni, és azóta olyan sokkos állapotban van. ( tavaly már le volt vágva a szárnya és akkor nem volt ez ) Nem nagyon hallottam még enni se és csipogni se csipogott még a mai nap. Próbáltam megnyugtatni, a játékát oda adtam neki, azzal nem is volt probléma mert kérte, hogy simogassam a pofikáját. Etetni is csak kézből adtam neki egy kis fürt kölest. De ugyan úgy tollászkodik, mintha nem történt volna baj, csak mikor elkezd lihegni és fáradtan ül és nem látom őt enni kétségbe esek :(
2020. jún. 9. 12:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor amputáltad, vagy levágtál az evezőtollaiból?

Azt javaslom, hogy keress egy facebook csoportot papagájokkal és ajándékozd oda vagy add el valakinek.

Amit te csinálsz, az állatkínzás. Papagájokat nem szoktunkcsonkítani, az nem baromfi.

Hogy mit csinálj? Vidd el állatorvoshoz, aki madarakhoz is ért, hogy legalább nézze meg, mit műveltél vele.

Ha nagykorú vagy, költözz el otthonról.

2020. jún. 10. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!