Hullámos papagáj miért?
Figyelt kérdés
Új kalitkát vettünk mi nap mert a régi nem a miénk volt egyforma méret stb.Vettem Belle olyan színes hintát csengők vannak rajta,rétlát raktam bele olyan fa ágat 2db le pucolva mert a régibe is volt viszont hinta nem aza ecerubb volt benne de nem akarnak le jönni a kalitka oldaláról abba kapaszkodnak csőrukel körmukel mind2 mi lehet a baj?2020. jún. 3. 03:35
1/6 anonim válasza:
Valami nem tetszhet nekik benne.(Idegen szag, stb.)
Ne haragud, máskor szebben írd ki kérdésed.
2/6 anonim válasza:
Faág lehet a rossz, tegyél be másikat.
3/6 anonim válasza:
Ha nagy a környezetváltozás esetleg: új faág, új játék, akkor parázhatnak. Nem szerencsés új játékot sem azonnal betenni. Először csak pl. kalitka tetejére tenni. Persze lehet nem erről van szó, de akár ilyen is lehet.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez normális. Barátnőm papagája is ezt csinálja
5/6 anonim válasza:
Nekem akkor mászott a papagáj a ketrec oldalon amikor nem volt betéve bot amin ki tudott volna jönni, lehet kapni farudat a madár boltban, lehet ami most van bent az nem jó nekik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek de már ülnek a fa ágon de még hintázni nem mernek attugralnak rajta.
2020. jún. 7. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!