Kaphatok azért büntetést mert a cseresznye fámat le zabálo Seregélyeket légpuskával le lövöldözőm?
Abba azért nem árt belegondolni, mielőtt ölsz, hogy ők is érző lények. Nálam is rájárnak a meggyre, itt van egy nagy csapat. Mégsem állok neki gyilkolászni, inkább keresek valami humánusabb módszert, riasztót, házi madárijesztőt. Ők csak élni, táplálkozni és fiókát nevelni akarnak. El lehet űzni őket annélkül is, hogy bántanád őket. Ezt olvasd el:
Már próbáltam mindenhogy elriasztani őket nemmegy egyébként falun lakom és amerra a fa van nemtudok eltalálni senkit mert 1.lakatlan a szomszéd ház 2 felfelé kell lőjek a levegőbe pedig nincs ember:D
3.nagyon jól lövök 20 méterről szedtem már le 2 seregélyt.
Már csak pár nap kéne hogy rendesen be érjen a cseresznye de a fa felett le zabaltak 10-15en zabálják egyszerre
A seregély nem veszélyeztetett, de tavasszal és nyáron van a költési időszaka, vagyis pont mostanában nem ajánlott kilövöldözni.
Ezt próbáltad már?
Civilek kedvtelésből vagy öldöklési vágyból vagy elriasztás végett nem lövöldözhetnek csak úgy, főleg élőlényekre.
Két esetet ismerek, az egyik kapott pár hónap letöltendőt(a szomszéd jelentette) a másikat feljelentettem itt a gyakorin. Nem tudom mi lett a vége de rendőrségi ügy lett belőle.
Nem lehet mindent csak úgy lelőni mert nem tetszik vagy károsnak találod.
Ha nem érdekel, hogy kioltasz egy életet vagy megsebesítesz egy élőlényt, aki kínok között fog elpusztulni egy bokor alján (a fiókái pedig éhen halnak) miközben sört iszol a tv előtt, akkor legalább vedd figyelembe az esetleges következményit rád nézve.
17#
Menj át a szexualitás vagy az emberek kategóriába ha unatkozol, ne itt válaszolgass.
18
🤣
Jólvan akkor jelents fel mert évente pár alkalommal rálőttem 1-2 galambra vagy seregélyre :D
Sőt a macskáim és a kutyáim miatt bekövetkezett természetkárosítás miatt is jelent fel!
Várom az ajánlott levelet a postaláda mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!