A nagymamám egy hete kotlóst ültetett. Ma ment hogy megnézze és a kotlós meg volt "dögölve". Tegnap ugyanígy jártam a másik kotlóval. Mit tegyek még van egy kotlós ő is el fog pusztulni? Hogyan tudom ezt megelőzni?
Egy tyúk nem döglik csak úgy meg...
Valami bajuk van, lehet nem is kotlanak csak betegek.
Azt hogy kell érteni hogy egy hete ültetett és ma megnézte? Be volt zárva valahova a tyúk étlen szomjan?
Akkor természetes hogy elpusztul..
Nyest/nyuszt kiszívhatja a vérüket.
Azonkívül lehet járvány, betegség, annak a megállapításához és kezeléséhez már állatorvos kell.
Azért hogy egy hétig rá sem néz az durva.
Hiába van előtte, le kell őket venni 20 percekre, mert 100-ból 99 nem száll le elvégezni a szükséges dolgokat. (A tojásoknak amúgy is kell a hűtés)
Ha ez elmaradt akkor az a gond.
Illetve még a tetvek szokták leszívni a kotlósokat érdemes megnézni a fészket, hogy nem-e hemzsegnek benne az élősködők. Ha igen, akkor úgy ahogy van az egészet elégetni, a helységben minden mást is, ami fából van, majd hipózni és gázolajozni.
Így kb van egy maroknyi esélyed, hogy nem térnek vissza.
Ez így van. Én általában reggel vettem le 6 körül őket.
Ettek, ittak és elvégezték a dolgukat. Max. 25 perc
Pont ma készült 1 videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!