Hogyan tudnék megmenteni egy a macskám karmai közül kimentett kismadarat?
van madarkorhaz.hu azt hiszem keress rá a neten és hívd fel őket!
lehet hogy még fészekbe van és kiesett, akkor meg kell keresni (?)
szerintem nem kellett volna megmenteni.
a cicádnak az a dolga, hogy vadásszon, de te elvetted tőle a zsákmányt, ezzel azt üzented neki, hogy rossz amit csinált. pedig nem.
A macska az egerek ellen lett "kitalálva", nem a madarak ellen. Nekem ezért nem lesz macskám, az tuti, mert imádom a madarakat.
Sárgarigót meg harkályt fog a macskád? Nagyon durva! Én életemben egyszer láttam sárgarigót! Szóval nagyon jó ötletnek tűnik az a csengős nyakörv!
Ja és itt egy jó cikk pont az ilyen esetekre: [link]
Ez a csengős megoldás nagyon jó venni fogok egyet! Köszi. Talán még foszforeszkál is akkor a cicámat sem üti el az autó.
Egy kisvárosban lakunk egy park mellett közvetlenül, körbevéve nagy fűzfákkal. Nagyon sok madár és mókus lakik a fákon. Nem vagyok nagy madárszakértő de a fekete rigóktól a verebekig sok madár megtalálható rajtuk. Sajnálom hogy nem láthatsz ilyen szépet minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!