Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Megöltem ma azt a galambot?

Megöltem ma azt a galambot?

Figyelt kérdés

csokit ettem ma a téren és egy galamb olyan kérlelőn (fenyegetőn?) nézett rám, hogy megosztottam vele.

lehet, hogy már nem él?

2020. márc. 20. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek megesznek mindent, semmi bajuk nem lesz nyugi. :D
2020. márc. 20. 14:16
 2/5 Lelkifroccs válasza:
69%
:,)
2020. márc. 20. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rafináltak ám! Rögtön kiszúrják, ha kajálsz valamit.
2020. márc. 20. 14:59
 4/5 anonim válasza:
100%

Némelyik imádja a csokit. Úgy tűnik, a keserű csokit nagupn ette az egyik régi kislány galamb. A "nagyon" persze csak apró ,orzsákat jelentett, de nagyon oda volt érte.

A másik galamb ,eg undorodva rázza a fejét, ha véletlenül megkóstolja. Ezek saját galambok voltak.

Egyszer kipróbáltam, a tenyerembe tettem pár csepp sört, hú azt aztán nagyon nyalogatták! :)

2020. márc. 21. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tesz túl jót az emésztőrendszerének de elpusztulni nem fog. Volt egy mentett varjam, hát elég édesszájú volt szegény..imádta a süteményeket. De utána meg fosott:) végül is inkább rózsabogárlárvákat kapott.
2020. márc. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!