Háziállatok elkaphatják a korona vírust? 😅❤️
Pl. Kutya,macka,nyúl....
Azért kérdezem mert ugye vonatokon repülőkön sokan hordanak maszkot meg ilyenek.😅
Előre is köszönöm a válaszokat❤️😊🙏
Én úgy olvastam, hogy nem mutatták az egyetlen egy kutyában sem a vírust. Találtak rajta, de nem fertőződött meg.
Kérdező, de miért? Annyit utazol az állataiddal? És olyan helyen a sok a fertőzött??
#12:
Ez sírvaröhögős szmájli, de azért köss bele a betonba is. 😃
12, a sírvaröhögős nem ez.
Segítek, itt a különbség: 🤣😂
Amit a kérdező használt, ott a fején van a csepp jel, ami merőben mást fejez ki: 😅
"This emoji is sometimes used to express shyness/embarrassment/awkwardness. The smile indicates happiness or some sort of positive emotion, while the drop of sweat could be due to some sort of stress. ... This emoji is sometimes used to express shyness/embarrassment/awkwardness."
Google első találata. Szívesen.
“ happiness or some sort of positive emotion,”
Köszönöm. Elsősorban ez. A többi, hogy néha hogy is szokták használni, mind belemagyarázás. Valahogy nekem ez jobban kifejezi az idegességet. 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!