Én csinálok valamit rosszul a hullámos papagájokkal?
Ott hibáztál előszőr nagyot, hogy az első tojót nem vitted orvoshoz, aztán másodszor ott amikor hozzáértés nélkül tovább tartottad őket, sőt még többet szereztetek.
Soha többet ne tarts állatot ezeket meg add oda valakinek aki ért is hozzá!
Eleve nem lett volna szabad egyből új madarat hozni, amíg nem győződtök meg róla, hogy a megmaradt papagáj egészséges. A kalitkát fertőtleníteni kellene, elpusztult madár után. Viszont nem csak fertőzés okozhat ilyet, hanem mérgezés is, ahhoz meg elég, ha valami olyat esznek össze, amit nekik nem szabad (pl. függönyök végébe varrt ólomnehezék).
Nem ártana keresnetek egy madarakhoz értő állatorvost (nem minden állatorvos ért hozzájuk, én Pazár Pétert tudom, hogy ő madarakhoz ért, és jó szakember, nála volt már madaram, de ha rákeresel, biztosan találsz mást is, csak kevesebb lesz, mint mondjuk aki a kutyákhoz, macskákhoz ért). A megmaradt madarakat meg kéne vizsgáltatni, és az alapján tudtok továbblépni a dologban.
Senki nem születik szakértőnek háziállatok terén, nyugi, nem ciki kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!