🦜Egy hullámos papagáj áll tulajdonomban 9 napja, de sajnos nagyon félénk. 🥺 A másik bajom peidg az, hogy nem eszik gyümölcsöket. 🍎 (3 hónapos) Mit tegyek?
Azt mondják, hogy két hetet kell várni, mire megszokja új környezetét. De azért próbálkoztam a kézből etetéssel, de csak 👀nézi👀 a jobbik (és gyakoribb) esetben. Más részt, csak magokat fogyaszt. Gyümölcs, zöldség, tojás nuku.🙁
Ha tudnátok valami tanácsot adni, hogyan nyerhetném el bizalmát, hogyan tehetnék neki a kedvére, azt előre is megköszönném!😄
UI: Tudnátok esetleg egy oldalt, ahol leírják a "fázisaikat"?
Darioszy🖖
Szia! Elsősorban nem túl jó ha egyedül van,mivel társas állat.
Egy kis ideig ne adj neki kaját majd ha megéhezik nyújtsd be a kezed tegyél bele magvakat és hátha elfogadja .
Aztán ha már eszik a kezedből nyugodtan kiengedheted,vigyázz az ablak be legyen csukva, tükör el legyen takarva. ( De ha kiengeded,akkor csak kajálás előtt,hogy ha megéhezik akkor mindenképp visszamenjen.)
Nekem is van 2 papagájom és a 4.nap már ki is tudtam engedi őket.
Sok türelmet hozzá, és boldog pillanatokat!
(Szerintem szerezz be neki egy társat,az a legjobb neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!