A csirke pisil?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 20:31
11/23 anonim válasza:
Hatalmas kérdés:XD:XD Sztem igen..:D
12/23 anonim válasza:
azért fosnak.... mert a pisi és a kaki együtt távozik...
13/23 anonim válasza:
hátmost, hiába szól be mindenki, én vidéki vagyok, és én úgy hallottam mindig, hogy külön nem pisil, hanem fosik:D egyben jön ki belőle minden:D
14/23 Toppancs válasza:
Valószínűleg igen mert akkor hol jön ki a víz amit aznap megettek?:)
Mindenki pisil. Ez természetes dolog ahogy nálad,a kutyáknál és a csibéknél is.:))
16/23 anonim válasza:
A tyúkjaimat nem láttam még pisilni és az örökbefogadott madarunkat sem. Minden a fenekén jön ki csak sokszor olyan híg mintha pisilnének.
17/23 anonim válasza:
Kloákája van, vagyis egy lyukon jön ki a pisi meg a kaki.
18/23 A kérdező kommentje:
Asszem neked van igazad _Raven_:D!
2010. júl. 21. 19:01
19/23 anonim válasza:
Ott volt a helyes válasz:
"a madaraknak kloákájuk van, szóval olyan értelemben, mint mi, nem pisil. viszont a tix fehéresebb része, az felfogható pisinek is"
20/23 anonim válasza:
Öcsém... A madarak és a halak is ürítenek az ún. kloákanyílásukon. Hova jártatok ti általános iskola ötödik osztály helyett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!