Milyen egy nimfa mérete xs vagy s?
Figyelt kérdés
Egy felnött nimfárol van szó. Mindenhol megnéztem de sehol nem kapok választ ha valaki tudja kérlek adjon választ. Köszí előre is :)2019. okt. 27. 11:55
1/4 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Honnan vetted ezt, vagy mihez kell? Kalitka mérethez?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából ki szeretném próbálni a hámot már sok helyen láttam hogy lehet nimfának is hámot szerezni. És nem tudom hogy milyen a mérete, milyen méretű hám kell neki.
2019. okt. 27. 19:48
3/4 anonim válasza:
Na, ha írtad volna, hogy hám... :D
XS méret. Viszont én nem ajánlom a hámot. Több veszélyt jelent, mint gondolnád. Ha megijed vagy megrántod, eltörhet a csontja, belső vérzése lehet és bele is pusztulhat. Nem olyan, mint egy kutyánál a hám, itt könnyen halálos kimenetelű lehet. Bele repülhet/akadhat vezetékbe, lecsaphat rá a levegőben egy ragadozó madár és te is okozhatsz neki sérülést. Ezenkívül nagyon érzékenyek a stresszre, megállhat a szívük.
Ha jót akarsz neki, akkor csak a szobában repteted mindennap, több órát és veszel mellé egy párt (kötelező!).
4/4 anonim válasza:
Elméletileg XS-es, bár amikor kísérleti céllal kipróbáltam egy Kamikazee hámot, szűknek bizonyult, pedig nem volt soha kövér nimfám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!