Gyöngytyúk (kok) ellen valami ötlet?
Figyelt kérdés
Hajnaltól estig mást sem hallani csak, hogy ko-ták, ko-ták, ko-ták. Zárt ablaknál kell aludni , mert semmi kedvem reggel 5 kor erre ébredni, hogy koták, koták. Tudnátok ellenük valamit?2019. szept. 3. 14:30
11/20 anonim válasza:
Használj füldugót a tojásokat meg edd meg reggelire. Néhány hetente tyúk levest is főzhetsz. Ha annyira össze vissza vannak akkor nem tudják bizonyítani, hogy te etted meg és nem egy róka. Amúgy kerítés nincs? Vagy hh nálad vannak?
12/20 A kérdező kommentje:
Van kerítés, csak ezek tudnak röpülni, hogy rohadnának meg.
2019. szept. 3. 15:26
13/20 anonim válasza:
Kérd meg a szomszédot hogy zárt volierben tartsa a gyöngytyúkokat, ez az egyetlen megoldás, hogy hozzád ne repüljenek át. A hanghatásra nem megoldás tudom, arra a füldugó, mint korábban javasolták.
14/20 A kérdező kommentje:
Ha a szomszédban(otthon) vannak akkor nem zavarnak. Hálistennek jó nagy telkek vannak, úgyhogy ha otthon vannak akkor engem nem zavarnak. Csak hát folyamatosan átjönnek hozzám, aztán itt rikácsolnak.
2019. szept. 3. 15:31
15/20 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne megfogni, befogni őket? A leves előfeltétele lenne :-), ha már nem lehet kilőni őket. Bár kis légpuskát szerintem lehet engedély nélkül tartani, ha jól tudom.
2019. szept. 3. 15:39
16/20 anonim válasza:
Levesbe velük! :D
Szomszédban (nagyszüleim) volt 4 db pár éve, egy fehér és három fekete gyöngytyúk. A három fekete mindig 'elhagyta'/egyedül hagyta az udvaron belül azt az egy szerencsétlen fehéret... Az meg mindig rikácsolt nekik. Azok meg xartak rá.
Kellett párszor szólni, de papa is megelégelte a visítását.. A levesből kaptunk :D
17/20 A kérdező kommentje:
ok, legyen leves. De, hogy fogom meg őket? Ezek röpülnek...
2019. szept. 3. 15:55
18/20 anonim válasza:
És esetleg hálót tenni a kerítésedre?
Mégis hány méter magas a kerítésed?
19/20 A kérdező kommentje:
Hálót minek tegyek a kerítésre? Amúgy kb ember magassága van. De ezek simán felröpülnek 5 méterre is ahogy elnéztem.
2019. szept. 4. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!