Kék homlokú amazon papagájnak hám?
Szeretnék neki hámot, vettünk is neki de kicsi.
Már tanítva van, hogy elviselje. Valaki tud e márkát mondani vagy h hol vegyek.
Nem tudom, hogy ilyet vettetek-e, de itt fel van sorolva méret szerint.
Viszont ha igazán jót akarsz a madaraidnak (ugye nem kell mondani, hogy párban kell tartani a papagájokat!), akkor nem veszel hámot, hanem szobában repteted, vagy röpdét csinálsz nekik. A hám sérülést okozhat ha a madár megijed, csonttörést, zúzódást, belső vérzést és nem megfelelő felrakás esetén ki is szabadulhat belőle. Illetve a külső ingerek szívinfarktust okozhatnak.
Én vettem a Kamikazee-tól nimfának valót, de a nimfáimra kicsi volt. Nem tudom, mi alapján méretezik, de lehet, hogy csak mi fogtunk ki egy elszabottat.
Külföldön van, ahol népszerű a röptetés hámmal. Varrnak házilag is röptetőruhát a papagájoknak, lehet, hogy ilyeneket kellene keresni inkább.
Szerintem ne nagyon kísérletezz hámmal meg röptető nem tom micsodával, ameddig ennyire csekély a tudásod a papagájok tartásáról(milyen zöldséget lehet neki adni..), mert nemsokára már látom a hirdetésedet fb-on, vagy itt, hogy elszökött szombaton délután mittudoménhol a kék homlokú amazonom, aki látja hívja ezt a számot..
Először ismerd meg. Csatlakozz fórumhoz, csoporthoz.
Találtam is olyat, ami érdekelhet, vagy ami alapján keresgélni tudsz. Mellesleg ezeket nem csak röptetni használják, hanem arra is, hogy lakásban nem potyogtat összevissza, csak a ruharészre (elméletileg), onnan meg könnyebb letakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!