Sikerülhet? Hullámos papagájjal kapcsolatban kérdés (tojó)
Üdv mindenkinek. 5 éve van egy hullámos papagájom, és mindig is félős volt, nem mert a közelembe jönni sem a kalitkában, sem máshol(nagyon félős). Sajnos nem sikerült ujjra szoktatni ez idő alatt, azonban most meghalt a párja és újra szeretném próbálni. Jelenleg azzal próbálkozom, hogy 5 percig almával(azt nagyon szereti) bent a kalitkában, hadd szokja meg.
Ezt a kérdést egyébként már máshol feltettem előzőleg is, valaki azt írta legyek türelemmel(nála egy picit több idő lesz mert nem fiatal), valaki meg azt mondta hogy nem lehetséges ujjra szoktatni, ahhoz már túl idős.Viszont nem szeretném az állatot hülyének nézni, szóval nincs szerintem minden remény veszve az üggyel kapcsolatban.
Szerintetek lehetséges lesz ujjra szoktatni? Ha igen, tudnátok plusz tanáccsal ellátni engem? A válaszokat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!