Kinek van hullámos papagája és hány darab van otthon?
És milyen színűek
nekem 2 van, türkizkékek, hím és tojó, szelídek
Én szeretem őket, olcsó a tartásuk nagyon.
És semmi pénzért nm flancolnék egy nagytestű és/vagy drága madárfajjal.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nimfáim vannak, bocsi, hogy a fő kérdésedre nem tudok válaszolni.
Azt viszont megjegyezném, hogy a nagyobb testű papagáj tartás nem flancolás. A hullámos pont azért ilyen olcsó és könnyen beszerezhető, mert abba a kategóriába tartozik, elterjedt és egyszerű a tartása, igénytelennek minősíthető. Minél nagyobb testű papagáj fajról beszélünk, annál okosabb, gondolkodóbb, értelmesebb és érzelmesebb. A hullámosok viselkedése kimerül az egyfolytában csipogásban, saját maguk elszórakoztatásában, míg a kakaduk, amazonok, arák értelmi szintje meghaladja egy 4-5 éves gyerekét.
A szelidítés nem fajfüggő! Nem mindegy, hogy honnan veszed, mennyi idős, kezes-e és a madár személyiségén is múlik. Vehetsz olyan hulit is, amivel nem fogsz boldogulni.
Nézz utána Youtube-on Alexnek, a jákónak. Rá fogsz jönni, miért írtam, hogy a nagyobb testűek intelligensebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!