~Alice~ kérdése:
Milyen nevet adjak egy sérült, talált galambnak?
Figyelt kérdés
komoly válaszokat várok2010. júl. 11. 18:44
11/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek..a Hope jó ötlet:D de az egy-két rosszindulatú viccelődőnek mondanám h nem volt vicces..(főzzem meg!?)
2010. júl. 11. 19:54
12/18 A kérdező kommentje:
na igen..bár hallottam már azt a tobi-s viccet de élőben egyáltalán nem vicces szegény Hope nem fog elpusztulni!:D..mégegyszer köszi a névért!
2010. júl. 11. 19:59
13/18 anonim válasza:
Itt ül a vállamon, a szemüvegemet akarja csípkedni és Csőri a neve. A szárnyán nyílt töréssel villamossín mellett találtuk két éve, nagy csibész.
14/18 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: ilyen szelíd, hog a váladon ül? Parlagi galamb(ami az utcákon szaladgál) vagy balkánigerle?
A kérdezőnek: Ugyanaz a kérdésem, parlagi vagy bálkáni gerle?
15/18 A kérdező kommentje:
Parlagi..mivel az utcán találtam..és olyan mint amik a téren meg a sétálóutcákban szaladgálnak..
2010. júl. 14. 09:48
16/18 anonim válasza:
Ha parlagi, akkor fölösleges volt megmenteni, így is túl sok van belőlük, ráadásul rengeteg féle betegséget terjesztenek és mocskosak is. Félreértés ne essék, szeretem az állatokat, de ők már többet ártanak mint használnak.
17/18 A kérdező kommentje:
egyikőtökkel se értek egyet:/..igenis megérte megmenteni..
2010. júl. 15. 11:47
18/18 anonim válasza:
Ilyenkor úgy sajnálom hogy az utóélet... az mindig kimarad..
Lett valakinek a környezetben azóta kötőhártya gyulladás?
Bélféreg? Valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!