Nem baj, ha ebben a melegben néha kicsit bevizeztem a macskáimat?
Figyelt kérdés
Egy kis spriccelős üvegből szoktam néha lefújni őket, mert sokszor már lihegnek. Nem tiltakoznak, csak meglepetten néznek. :D Nem lesz bajuk?2010. júl. 11. 12:59
1/13 anonim válasza:
Nem lesz bajuk,én is ezt csinálom a kutyáimmal:)
3/13 anonim válasza:
Nem,szerintem jólesik nekik ha nem tiltakoznak,nekik is melegük van
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :)
2010. júl. 11. 13:15
6/13 anonim válasza:
Ha nem pánikolnak a víztől, akkor jól is esik nekik. Én is csináltam már.
7/13 anonim válasza:
így van. van olyan cica, aki nem szereti, de az el is szalad. ha a tieid hagyták, akkor jólesett nekik. az állatoknak ugyanolyan felfrissülés, mint az embernek. mi csináltunk saját medencét a kutyáknak, mert folyton a gyerekmedencébe ugráltak
8/13 A kérdező kommentje:
:)
Hát a fürdést ezek sem szeretik, de ezt elviselik. A szemükbe nem megy, a fejükre nem spriccelek. :)
2010. júl. 11. 13:29
9/13 anonim válasza:
Én azt szoktam melegben, hogy egy tálba jeget teszek, benne tartom a kezemet pár percig, utána simogatom a cicámat. Imádja :)
10/13 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet.:)
2010. júl. 11. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!