Mit csináljak elpusztult az anyamacska?
Van 2 kiscica aki anyuka nélkül maradt mert az anyukát feltehetőleg megmérgezték. A kiscicák 4 hetesek még nem igazán esznek, de párfalatot simán esznek. Tejet is adtam nekik azt nem itták így fecskendővel adtam nekik egy kicsit. Szerintetek vagyek tejpótlót vagy jó a laktóz mentes tej is? Mert most jelen pillanatban azt adok nekik.
Köszönöm ha segítetek.
# 11: Hiába van macskabiztos kerítés, ha a szomszédból átjön egy mérgezett egér és a macska elkapja, megeszi...
Egérbiztos kerítést még nem nagyon láttam...
Érdekes,én nem egy magyar ember kertjében láttam macskabiztos kifutót és macskás csoportokban számos embernek macskabiztos a kerítése. Nem panaszkodtak.
Ja,hogy nekem is van zárt,fedett kifutom a macskáimnak? Ja,hogy nem tudnak belőle kijönni,mert rendesen meg van csinálva? Mik vannak... Mi biztos valami varázslók vagyunk,hogy ezt meg tudtuk oldani. 😂 Wao!
Hiaba írok akármit,akkor is több a buta "így ugyse lehetséges" ember. Inkább ráfogjátok,hogy lehetetlen,meg kivitelezhetetlen,holott csak lusták/fukarak vagytok. Ennyi. Hogy ettől boldogabb lettem e,hogy büszke vagyok e? Nem,csak látom mi a reakció,ha szembesitve van pár egyén a valósággal. Mert hát ugye tagadni,meg leszólni egyszerűbb.
Keresni kell egy anyamacskát (van rá csoport facebook-on),vagy lehet macskatápszert rendelni. Ilyen egyszerű. 😑
Képzeld,hámmal szoktam sétáltatni és imádják 😘 ha meg olyan helyre érünk,ahol van macskabiztos kerítés,el is tudom engedni 😁 hűha,nehogy beleszakadjatok abba,hogy fogást találjatok rajtam. Jól gondozom az állataim,ilyen egyszerű. Azért mert egyesek proli módon 5 perces "babusgatás" és "szerimeri" után félrerakják a kedvencet,kiokádják a kertbe meg kiküldik "szomszedolni" még nem mindenki lesz ilyen sötét.
És miért lenne állatkínzás a kifutó,ha a szabványnak megfelel és a gazda eleget foglalkozik fizikailag és mentálisan is a kutyájával?
Ne legyen már ilyen csöpp eszed 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!