Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak elpusztult az...

Izil1000 kérdése:

Mit csináljak elpusztult az anyamacska?

Figyelt kérdés

Van 2 kiscica aki anyuka nélkül maradt mert az anyukát feltehetőleg megmérgezték. A kiscicák 4 hetesek még nem igazán esznek, de párfalatot simán esznek. Tejet is adtam nekik azt nem itták így fecskendővel adtam nekik egy kicsit. Szerintetek vagyek tejpótlót vagy jó a laktóz mentes tej is? Mert most jelen pillanatban azt adok nekik.

Köszönöm ha segítetek.

2019. júl. 20. 20:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Vagy lehetett volna macskabiztos a kerítés,vagy egy zárt kifutó. Az is kínzás? 😑
2019. júl. 21. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az nem utolsó, de az hogy értelmetlenül szekálod a kérdezőt, már annak számít.
2019. júl. 21. 14:30
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem bírom a hülyéket. Legalább tudja meg miért volt felelőtlen. Van más is a "bent tartom" és a "kiengedem" lehetőségek közt. Csak sokan sötétek és/vagy fukarak ezekhez.
2019. júl. 21. 14:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Már nem azért de egy kerítés nem fogja megállítani a macskát. Akármilyen magas és akármilyen anyagból készült. (Teszem hozzá elég magas a kerítésünk majd 2 méter és kőböl van.) A kifutóhoz meg csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy napközben a kiscicák abban vannak és amilyen picik ők is tisztában vannak azzal, hogy onnan is kilehet jönni és nyarvognak kifelé.
2019. júl. 21. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

# 11: Hiába van macskabiztos kerítés, ha a szomszédból átjön egy mérgezett egér és a macska elkapja, megeszi...

Egérbiztos kerítést még nem nagyon láttam...

2019. júl. 22. 02:27
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

Érdekes,én nem egy magyar ember kertjében láttam macskabiztos kifutót és macskás csoportokban számos embernek macskabiztos a kerítése. Nem panaszkodtak.

Ja,hogy nekem is van zárt,fedett kifutom a macskáimnak? Ja,hogy nem tudnak belőle kijönni,mert rendesen meg van csinálva? Mik vannak... Mi biztos valami varázslók vagyunk,hogy ezt meg tudtuk oldani. 😂 Wao!

2019. júl. 22. 06:35
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Oké, utolsó, megmutattattad milyen okos, meg nagyszerű, meg felelős állattartó vagy. Most hízik a májad? Kioktatás helyett esetleg a kérdésre is válaszolni fogsz?
2019. júl. 22. 15:42
 18/20 anonim ***** válasza:
20%

Hiaba írok akármit,akkor is több a buta "így ugyse lehetséges" ember. Inkább ráfogjátok,hogy lehetetlen,meg kivitelezhetetlen,holott csak lusták/fukarak vagytok. Ennyi. Hogy ettől boldogabb lettem e,hogy büszke vagyok e? Nem,csak látom mi a reakció,ha szembesitve van pár egyén a valósággal. Mert hát ugye tagadni,meg leszólni egyszerűbb.

Keresni kell egy anyamacskát (van rá csoport facebook-on),vagy lehet macskatápszert rendelni. Ilyen egyszerű. 😑

2019. júl. 22. 16:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Boccs utolsó, de gondolom ti vagytok az olyanok akik ha látnak valakit, aki kifutóban tartja a kutyát az már állatkínzás és szapuljátok. Perszeeee te viszed a macskákat mindennap sétálni, elengeded őket a mezőn, had szaladgáljanak, szaglásszanak, érjék az ingerek.. Hagyjál már...
2019. júl. 26. 19:41
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

Képzeld,hámmal szoktam sétáltatni és imádják 😘 ha meg olyan helyre érünk,ahol van macskabiztos kerítés,el is tudom engedni 😁 hűha,nehogy beleszakadjatok abba,hogy fogást találjatok rajtam. Jól gondozom az állataim,ilyen egyszerű. Azért mert egyesek proli módon 5 perces "babusgatás" és "szerimeri" után félrerakják a kedvencet,kiokádják a kertbe meg kiküldik "szomszedolni" még nem mindenki lesz ilyen sötét.

És miért lenne állatkínzás a kifutó,ha a szabványnak megfelel és a gazda eleget foglalkozik fizikailag és mentálisan is a kutyájával?

Ne legyen már ilyen csöpp eszed 😅😅

2019. júl. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!