Macskára mennyire veszélyes nyakörvet adni, ha kijár a fás, bokros területre is, alkalmanként fára mászik?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagy kertünk, épületek, bokrok, fák, kert és oda kiengedik. Elvileg kiold, ha fent akadna valahol.2019. júl. 18. 10:47
11/14 anonim válasza:
Én kioldósat vettem, ezen elég egy közepeset rántani, és rögtön kiold. Így viszont folyton elhagyja, csak rajta van a cím és el szokták hozni. Nem sok értelme van így, de szorosabbat nem mernék adni rá, nehogy baja legyen.
12/14 anonim válasza:
Én sem adnám rá!
Ez igaz, hogy ha túl gyenge úgyis folyton elhagyja ha meg túl erős akkor ottmarad a cicus is. Ennek így semmi értelme! Én a helyedben hanyagolnam és így nem kell folyton aggodnotok.
13/14 anonim válasza:
Az az értelme, hogy sok ember a mai napig lesza.rja hogy egy macska ápolt, jól néz ki. Fogja és ellopja, mert jaj, biztos nincs gazdája. A nyakörv funkciója hogy jelezze az ilyeneknek: VAN gazdi.
14/14 anonim válasza:
Semmiképp ne mert felakadhat az ágra.
De viszont bolha és kullancs ellen vannak csepegtetők mindenképpen csepegtess a nyakába ne hogy a fáról a kullancsok vagy a fűben belemenjenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!