Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért gyógyulnak be lassan a...

Miért gyógyulnak be lassan a macskám sebei?

Figyelt kérdés
15 éves, kijárós cicám van, társasházban lakunk, beltéri udvarral, nagyon nincsen más cica a házban, sőt sztem kijárós egyáltalán nincsen. Egyre gyakrabban veszek észre a cicán kicsi sebeket, most a lábám van kettő, pár hete/hónapja a nyakán volt, kisebb korában nem nagyon találtam rajta sebeket, vagy ha voltak elég gyorsan elmúltak, ezek viszont több hétig megvannak neki. Baj? Lehet mindig elkaparja, de akkor mit csináljak vele? Kenegessem valamivel?
2010. júl. 10. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ha kijárós, nem nagyon tudod felügyelni, így valószínű, hogy folyton elkaparja őket. Én a kutyáimnak Betadine-nal vagy eogranormonnal kenegetem, bár a kutyusokra rá lehet szólni, hogy ne nyalja le... a cicára kevésbé.. esetleg bekötheted neki gézzel vagy mull lap + (basszus nem jut eszembe az a bőrszínű ragasztószalag) :D
2010. júl. 10. 23:56
 2/7 anonim válasza:
Mivel már nem fiatal cica, valszeg a keringése sem a régi, és ezért gyógyulhatnak lassabban a sebei.
2010. júl. 10. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Leukoplast?
2010. júl. 11. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom melyik az a ragasztószalag:D nemis tudtam h van külön neve:D köszi a tanácsokat, megfogadom. Második válaszolónak is köszönöm, akkor a kora is részt vesz benne...
2010. júl. 11. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:
leukoplast? arról még nem hallottam
2010. júl. 11. 00:10
 6/7 anonim válasza:
Második vagyok. Még annyit hozzáfűznék, hogy sok simogatással, fésülgetéssel élénkítheted a vérkeringését.:)
2010. júl. 11. 00:20
 7/7 A kérdező kommentje:
simogatásból nincs hiány, de akkor gyakrabban fésülgetem:D köszi
2010. júl. 11. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!