Miért nyávognak a macskák hajnalban az utcán?
Hát ha látnád a fekete démont. Átugrig olyan femhálókat is ami direkt erre van kitalálva!
A macskaajtón lazán bejön.
Semmi sem segít. Legszívesebben agyonütném egy lapáttal és elásnám, de persze biztos megtalálna valami radikális állatvédő gyökér.
Le kellene írtani a kóbormacskákat tömegével, és nem lenne ez a helyzet. Nem különböznek a invazív rágcsálóktól a helyzetük, amiket könnyűszerrel irtanak, nem védi őket senki érdekes.
A kóbormacska egy fertőzésforrás, lefertőzi, megtámadja a kertimacskákat, komoly veszélyeket hordozva. Csak szaporodnak kontrollálatlanul, ezért kéne legalább tömegével kasztrálni őket. Csak ki fizetné ezt?
A patkány sem az?
Vagy nagyobb állatoknál vaddisznó pl. azokat ki kell lőni.
Igaz,... én a dúvadra gondoltam, invazív faj alatt.
Bár eszerint 2003 óta már nem lehet kilőni a macskákat sem...
12-es,elmondtam,hogy lehet zárt kifutót csinálni,abból nem megy el mert ZÁRT a TETEJE is. Nem tudsz olvasni,vagy csak a szádat jártatod,de a "pénzesebb" megoldás nem tetszik?
Egyébként az ember az oka a túlszaporodott kóbor macskáknak. Undorító,aki megöleti őket,ahelyett,hogy segítene rajtuk. Nekem 5 befogadott cicám van,mégis azon igyekszem,hogy a többinek is segítsek.
Ja,és aki szerint fertőzőek más macskákra: mint írtam,meg lehet oldani,hogy a saját macska telken belül,a kóbor telken kívül maradjon. Persze egyesek gusztustalanok... Mindegy,a leggundorítóbb állat az ember. Mindig bebizonyosodik.
#17, Láttam... nem fogok építeni egy kerti börtönt az állatnak.
Az az igazi állatkínzás amikor lakásban tartasz egy állatot, meg rácsozott fél nm-es börtönt építesz neki.
Egy macskának szabad természete van, szeret bokrokba bújni, fára mászni, fűben hemperegni.
Lehet kevesebb él pár évvel, ha kiül a kerítésre, mert néha megtámadja valami állat, de legalább ÉLT...
Nem egy állatkínzó által tartott plüssmackó egy börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!