Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 hetes cicáim vannak. Mivel...

2 hetes cicáim vannak. Mivel lehetne őket etetni? Ami olcsó és lehet nekik adni?

Figyelt kérdés

Macskatej (ami lakózmentes) azt lehet adni ilyen kiscicának?

Milyen szoptatás-helyettesítő tápot lehet venni kiscicáknak és mennyiért? És mi a neve?

2010. júl. 10. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mért nincsenek még az anyjukkal?

2 hetesen még nagyon picik, még anyjuknál lenne a helyük,

Vagy mért nincsenek vele?:O

2010. júl. 10. 16:16
 2/14 A kérdező kommentje:

Velük van, de neki ez első alom, és 4 cicája van, 2 szép nagy már 2 szegény gyengébb és elnyomottak:(

Lehet hogy nincs elég teje, én már erre is gondoltam.

Kellene egy kiegészítő cumizás, mert így nem kapnak erőre mert nagyon gyengék már.

2010. júl. 10. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Hol élsz? Bp-n vagy vidéken? Ha van a környéketeken Fressnapf, ott tudsz tápszert venni kiscicáknak 1000-1500 Ft kb, meg cumisüveget is - az is kb ennyibe kerül. De ha nincs, akkor szerintem bármilyen állatkereskedésben tudnak segíteni. De megpróbálkozhatsz a laktózmentes tejjel is.
2010. júl. 10. 20:38
 5/14 anonim válasza:
2-3 hetesen próbálkozhatsz szaftos macskakajával, ami direkt macsekgyerekeknek van. Az enyémeim nagyon tömték. :)
2010. júl. 12. 04:57
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2010. júl. 12. 17:46
 7/14 A kérdező kommentje:

A Whiskas juniorral lehet őket etetni? Sima laktózmentes macskatejjel?

2,5 hetesek ketten vannak.

2010. júl. 13. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Nyers tojást és májkrémet higíts fel cicatejjel és ezt itatsd meg velük. Másik "menü": olajos szardinia vagy tonhalmorzsa (pl. a tescos olcsó) pépesre elnyomkodva, pici vízzel annyira higítva, hogy jól csússzon.

Picik még, egy-két evőkanálnyi mennyiséggel számolj étkezésenként. Közben kapjanak eleget inni, mert ezek sajnos gyárilag sózott ételek.

Ha megteheted, ugyanígy adhatsz nekik bébicicakonzervet is, eleinte tejjel hígabbra elkeverve, utána egyre sűrűbbre hagyva.

2010. júl. 13. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
2 hetes cicák nagyon picikék még,hagyd minimum 2 hétig,hogy anyatejet igyanak,és utána lehet nekik adni kiscicáknak kifejlesztett macskakonzervet.Ha már futkosnak,adhatsz nekik száraz tápot.Mind a két tápból lehetőleg ne a legócskábbat válaszd.Az én cicáim imádták a Darling száraz tápot.
2010. júl. 13. 13:48
 10/14 A kérdező kommentje:
13:38 92% köszönöm a hozzáértő választ:) +1pont járt érte
2010. júl. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!