Mi a véleményetek erről a tápról?
Ez is gabonamentes...
Elvileg 96% hús van benne.
Illetve egy különleges elkészítésimódja van, olyasmi mint a hidegen sajtolás, csak ezt kemencében khőkezelik lassan.
A legnagyobb kiszerelésben (15kg) egyébként 3500 forint kilója.
Vagyis nem sokkal drágább mint az Acana kisebb és közepes kiszerelései.
Applawst és Purizont is próbáltuk amúgy.
Az Applawstól hánytak, ment a hasuk, pedig fozozatosan álltam át...
De ebből csak egy ízt príbáltunk, hirtelen nem tudom melyiket, zöld volt, azt hiszem csirkés-kacsás talán.
Purizont ették, de ahogy ránéztem a macskákra valahogy nem voltam elégedett...
Abból próbáltunk amúgy három ízt is, és nem tetszett, hogy kinézetre és szagra teljesen ugyanolyanok voltak a szemcsék.
Acanát is ettek, bárányosart, az jó volt, csak nem tetszett, hogy naponta ilyen 30 grammot evett csak a 6 kilós macska.
Ha van rá pénzed, vegyed. De szerintem ennél alacsonyabb árkategóriákban is találsz megfelelőt.
Amúgy én nem igazán értem ezt a gabonamentes hisztit (ha az állat nem allergiás). Basszus a rágcsálók, meg néhány madárfaj gabonával is táplálkoznak, a macska meg szőröstül-bőröstül felfalja őket a gyomor, begy tartalommal együtt.
Nyilván fontos, hogy a táp nagyrészt húst, belsőségeket tartalmazzon, de nehogy már ördögtől való legyen benne egy kis százaléknyi gabona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!