SOS! Talàltam egy kiscicàt! Nem tudom megàllapítani még azt sem, hogy bolhàs-e?
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az idős cicám nem él örökké, bár rettegek tőle, hogy egy napon nem lesz, mert ő a mindenem.
Viszont soha nem tudnám magamnak megbocsájtani, ha az utolsó éveit forgatnám fel... Mi ketten teljesen szimbiózisban élünk, és emiatt félnék nagyon a kicsitől.
Pontosan ez az, hogyha még el is tudom ajándékozni, borzalmas dolgokat lehet hallani, hogy mikre keresnek beteg állatok kiscicákat az interneten.... :( Ilyennek soha nem adnám őt.
Köszönöm szépen, igen, ezeket én is olvastam az összeszoktatàsról! :)
Ma annyi történt, hogy visszavittem a dokihoz, kapott cseppet, de szerencsére nem volt bolhàs. Ott lefotóztàk és megosztjàk, segítenek gazdit talàlni, azt mondtàk, többnyire szoktak érdeklődni a nàluk megosztott cicàknàl, de persze felkészülök arra is, hogy nem fognak, mert rengeteg a cica.
Akkor teszteltetem őt, és ha rendben van, akkor megnézzük az összeszoktatàst, ha nem fogja szeretni őt a nagy, vagy zavarni fogja,-mert nagyon pörgős, jàtékos, ami persze normàlis, csak hallottam olyat, meg làttam, hogy ez zavarja a nagyot- akkor viszont nem tudom, mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!