Melyik konzerves macska kaja a legjobb ár-érték arányban?
Végül vettem nekik a boltban 47% hús tartalmú, 290 volt talán. Meglátjuk hogy ízlik nekik.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem biztos, hogy a konzerv a legjobb megoldás.
Akárhány százaléka hús, a hús semmiképpen nem tömény fehérje. A legsoványabb marhahús is csak olyan 20% körüli, és egy olcsó állatkaja-konzervbe biztosan nem a hátszín nyesedékei kerülnek.
A cica szereti a főtt ételt is. Én az enyéimnek pl. a ma főzött krumpli levébe főzök bele kis apróra vágott zöldséghulladékot, meg egy darabot egy állatkaja-szalámiból. Ez lesz ma a meleg vacsora.
A száraz tápjukban is van 16% fehérje, azt egész nap ehetik.
12.
A macska nem szereti a zöldséget és nem is kell neki
Az állatkaja szalámi aztán nem sok húst tartalmaz, csak valami
ócskaságot
Ennél még a 260 forintos farhàthús is sokkal jobb, nálunk a kutya is azt kapja.
Akkor ne hidd el, de szereti a macska a zöldségféléket. Ha belegondolsz, a zsákmányállataik beleiben is zöldségfélék, gabonák vannak, igaz, nem főzve, hanem "elő"-emésztve... A növényi rostokat igénylik is.
A far-hátban elég sok a csont, más probléma nincs vele. Azt is etetek. (Nem mindig kapni nálunk.)
De attól,hogy ragadozó, nem csak húst és csontot eszik.
Utána lehet olvasni.
14
nem hiszem el, mert tudom, hogy nem igaz
10 macskám van, nekem újat már egy állatorvos sem tud mutatni, kizárólag macskafüvet vagy vízipálmát esznek, ha hányni akarnak
A farhát nem csontos, sőt elég zsíros és rengeteg hús van rajta, azt szoktam leszedni a cicáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!