Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik konzerves macska kaja...

Melyik konzerves macska kaja a legjobb ár-érték arányban?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami nem prémium csillagászati árban van, de nem is a sparos macska kajával akarom etetni. Mondjuk közép kategória? Egyszerű házimacskákról van szó, semmiféle fajta nincs a vérükben. Igazából amit eddig adtunk neki azoknak max 10% a fehérje és ez biztos kevés nekik..
2019. jún. 28. 11:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Végül vettem nekik a boltban 47% hús tartalmú, 290 volt talán. Meglátjuk hogy ízlik nekik.

Köszönöm a válaszokat :)

2019. jún. 29. 13:41
 12/15 Doros ***** válasza:

Nem biztos, hogy a konzerv a legjobb megoldás.

Akárhány százaléka hús, a hús semmiképpen nem tömény fehérje. A legsoványabb marhahús is csak olyan 20% körüli, és egy olcsó állatkaja-konzervbe biztosan nem a hátszín nyesedékei kerülnek.

A cica szereti a főtt ételt is. Én az enyéimnek pl. a ma főzött krumpli levébe főzök bele kis apróra vágott zöldséghulladékot, meg egy darabot egy állatkaja-szalámiból. Ez lesz ma a meleg vacsora.

A száraz tápjukban is van 16% fehérje, azt egész nap ehetik.

2019. júl. 21. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

12.

A macska nem szereti a zöldséget és nem is kell neki

Az állatkaja szalámi aztán nem sok húst tartalmaz, csak valami

ócskaságot

Ennél még a 260 forintos farhàthús is sokkal jobb, nálunk a kutya is azt kapja.

2020. nov. 23. 17:57
 14/15 Doros ***** válasza:

Akkor ne hidd el, de szereti a macska a zöldségféléket. Ha belegondolsz, a zsákmányállataik beleiben is zöldségfélék, gabonák vannak, igaz, nem főzve, hanem "elő"-emésztve... A növényi rostokat igénylik is.

A far-hátban elég sok a csont, más probléma nincs vele. Azt is etetek. (Nem mindig kapni nálunk.)

De attól,hogy ragadozó, nem csak húst és csontot eszik.

Utána lehet olvasni.

[link]

2020. nov. 24. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:

14

nem hiszem el, mert tudom, hogy nem igaz

10 macskám van, nekem újat már egy állatorvos sem tud mutatni, kizárólag macskafüvet vagy vízipálmát esznek, ha hányni akarnak

A farhát nem csontos, sőt elég zsíros és rengeteg hús van rajta, azt szoktam leszedni a cicáknak.

2020. nov. 24. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!