Milyen megoldást javasolnátok sokadik emelet ablakaira, hogy a cica ne tudjon kiugrani/kiesni onnan?
Szúnyoghálót vagy macskahálót érdemesebb/lehet feltenni ennek érdekében? A szúnyogháló elég biztonságos-e? A macskaháló opció lehet tömbházban, vagy azt inkább családi házakhoz ajánlják?
Akinek van tapasztalata, kérem, ossza meg itt velünk.
Köszi!
Perfect termék! Nálunk az egész erkély ilyennel van!
Sima szunyoghálót kiszakítja a körmével a cica, még az üvegszálas szunyogháló jöhet szoba, de a legbiztonságosabb a fenti link.
Köszönöm!
A zooplus-os komment küldőjének: ez vajon egy kisebb ablakba is felhasználható? Hogyan kell ezt felhelyezni, felszerelni?
Leméred, annak megfelelőt rendelsz.
Ha a legkisebb is nagy, méretre vágod egy ollóval.
Ha van férfi a családba, 5perc alatt megoldja a felrakást.
Egyáltalán nem lehet abban bízni, hogy soha nem fog felmenni. Állatorvosunk altatott el macskát, aki soha nem ugrott fel az erkély korlátjára, csak egyszer. Akkor kiesett, és eltört a gerince.
En laktam negyediken, most földszinten vagyunk, zooplusos macskaháló van az erkélyen. Ez ABLAKRA NEM JÓ!!! Amúgy kitűnő termék, nekem nincs kifeszítve, en tettem fel, de ez földszint! A zoopluson van fotó a termékről, csak erkélyre.
Sokadik emeleti ablakba a csirkehálo a jó
Szúnyogháló kiszakadhat, mint a x@r, ha felnyúztózkodik rá a macska. Azért ő nem lesz mindig 10 dekás kiscica!
Ha kapoccsal van feltéve a szúnyogháló, kiesik kerettel együtt, még gyerek mellé is veszélyes lenne.
Utolsó, ne írj valótlant!
Nálunk a zooplusos macskaháló van az ablakokon is, 2 emelet. Hogyne lehetne már felrakni! Némi alap barkácstudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!