Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Adhatok szalonnát a macskának?

Adhatok szalonnát a macskának?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy disznóhúst nem ehetnek nyersen...

Ha adhatok, akkor hogy lenne a legjobb elkészíteni?

Volt egy macska aki 38 évet élt, Ő szalonnán, tojáson és brokkolin élt.

Ezért szeretném ezeket adni az én macskáimnak is, de csak havi néhányszor, rendes minőségi száraztáp mellé...

2019. jún. 26. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

NEM adunk sertéshúst a macskának, meg amúgy semmilyen szalonnát, ennyi! Ha ezt nem bírod felfogni, lepontozhatod az értelmes válaszokat de a tény, tény marad.

Kérdés jelentve.

2019. jún. 26. 14:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Sertéshúst nem adunk NYERSEN a Aujeszky-betegség miatt, Te nagyokos!

Hőkezelve, elkészítve nyugodtan mehet...

Nem véletlenül van sertéses Acana és Orijen táp is, illetve vaddisznós Real Nature és N&D.

Viszont, hogyha véletlenül nyersen enne a kutya/macska sertést, akkor arra is nagyon kicsi az esély, hogy baja legyen, mert relative kevés állat fertőzött... A rendszeres etetés viszont már tartogat veszyeket, reálisan is.

2019. jún. 26. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Mi pedig szoktunk adni a macskáknak nyers disznó húst akkor mikor disznó vágás van. Sose nem volt egynek sem baja tőle. Túlságosan komolyan vesztek mindent mint ha aranyból lenne a macska de kíváncsi vagyok én a sok okosból itt a gyakorin hogy a valóságban is ilyen kamerával követett pátyolgatós csak a legjobbat adom a cicának gazdik e. Semmi baja nem lesz a szalonnától.
2019. jún. 26. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Minek kérdezted, hogy adhatsz-e ha már eldöntötted, hogy fogsz?
2019. jún. 26. 17:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el, de eddig objektív, logikus érv nem jött ellene...
2019. jún. 26. 17:28
 16/18 Papucs112 ***** válasza:
54%
Én a szalonnabőrt szoktam nekik odaadni ha eszek néga, nyersen/főve ugyanúgy, és nem volt rá panasz soha, semmi bajuk nincs. Bár azért szerintem drága dolog lenne macskát szalonnával etetni:D
2019. jún. 26. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Komoly baja nem lesz tőle, de jót sem tesz neki. Nagyon magas a só és zsír tartalma, ami nyilvánvalóan nincs jó hatással a szervezetére. Hiába hallottál egy kétes forrásból egyetlen példáról, ettől még a szalonnától nem fog a macskád tovább élni. Néha adhatsz neki nasiként, ha szeretnél, de nincs szüksége rá és semmilyen pozitív egészségügyi hatása nincs, tehát emiatt felesleges.

Rengeteg más módszer van, amivel tényleg meghosszabbíthatod a macskád életét.

2019. jún. 26. 18:37
 18/18 Kecskeember ***** válasza:
9 élete van kipróbálhatod!
2020. júl. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!