Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mekkora szállítót vegyek?

Mekkora szállítót vegyek?

Figyelt kérdés
Talált kiscica, de nem tudom mekkorára fog nőni és nem akarok 2x venni neki. 1 hét alatt 2x akkora lett és nem tudom felnőttként lesz e 6 kiló. Kandúr cica, nagy mancsokkal, de ha meg 3 kilós lesz, akkor ciki a 8 kilós doboz. 6 vagy 8 kiló teherbírásút kéne vegyek?
2019. jún. 17. 05:53
 1/2 anonim ***** válasza:

"de ha meg 3 kilós lesz, akkor ciki a 8 kilós doboz"

Tényleg nagyon cuki... Fúj, az ilyeneket vihogjuk ki az állatorvosnál...

Ezt nem lehet megmondani. Tudtommal úgy van, hogy 5 kg alatt, meg 5 kg felett aszem 10-ig. Az én kandűrjaim se többek 6 kg-nál, pedig nagy, kövérebb cicák. A legnag, obb télen 7 kg, de óriási cica.

2019. jún. 17. 08:59
 2/2 A kérdező kommentje:
De olvastam itt 7-8 kilós házicicákról. Tudom, hogy ez ritka, de ha eléri a 6 kilót, akkor már inkább a 8-as kéne. Szóval nem tudom. De lehet, hogy csak most nő gyorsan, mert pici és sovány volt nagyon.
2019. jún. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!