Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor legyen az ivartalanítás?

Mikor legyen az ivartalanítás?

Figyelt kérdés
Probléma adódott, így késtünk az oltássorozattal. 5 hónapos lesz, mire végzünk. Utána már nem késő az ivartalanítás? Mert én kb 3-4 hónaposan gondoltam. Kandúr cica, vagy jobb az 5-6 hónap? Hátrányok?
2019. jún. 13. 08:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyu kandúr ivartalnítás az nagyon egyszerű műtét. Másnap már azt sem tudja hol volt, aznap még kótyagos, figyelni kell, de.ennyi. Nekünk öt darabnál már semmi baj nem volt másnap.

Szerintem ez nem függ össze az oltással, anúgy. Oké aznap ne kapjon, meg utána pár napig, de szerintem közte, semmi akad@lya.

Nem voltak egészen 5 hónaposak, mikor vittük őket. Nem jelöltek addig, én is azért mondtam, hogy előtte le kell vinni, meg mert 5-en voltak.

De szerintem nem probléma, ha később viszed sem. 6 hónapos kortól szokták ajánlani amúgy is.

2019. jún. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!